Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ηλικιωμένος ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο διαμέρισμά του επί της οδού Τραπεζούντος στο Κορδελιό, παρασύροντας στον θάνατο δύο άτομα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν εντοπίσει τα απανθρακωμένα πτώματα μίας ηλικιωμένης, του 70χρονου εμπρηστή και ενός δίχρονου παιδιού. 

Από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν με εγκαύματα ένα αγοράκι 8 ετών και ένας 25χρονος άνδρας, ενώ ένα άτομο -που είναι επίσης τραυματισμένο- κατάφερε να βγει από το σπίτι πριν φθάσει η Πυροσβεστική. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα έχει ολοκληρωθεί. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες του seleo από το σημείο

Mαρτυρίες για την τραγωδία στο Κορδελιό

Ένας 50χρονος υδραυλικός, ο Θεόδωρος Καλιτίδης, που εκτελούσε εργασίες φυσικού αερίου στην περιοχή του Κορδελιού, με κίνδυνο τη ζωή του, ανέβηκε στο φλεγόμενο σπίτι για να διασώσει τους ενοίκους.

Μάλιστα, έσπασε τζαμαρίες και πόρτες για να εισέλθει στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Τραπεζούντος 5.

Ακούγοντας τις φωνές, έσκυψε, σύρθηκε στο πάτωμα για να αποφύγει τον καπνό και εντόπισε ένα 8χρονο παιδί και τον 25χρονο, ο οποίος έφερε βαριά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ άκουγε την ηλικιωμένη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί στην τουαλέτα.

Ο κ. Καλιτίδης αμέσως έβγαλε τον 8χρονο στο μπαλκόνι και στη συνέχεια τον 25χρονο για να τους παραλάβουν οι πυροσβέστες.

Πηγή φωτό-video: seleo, thousandnews, thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης