Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία του φοιτητή που έπεσε θύμα χρυσαυγιτών την Παρασκευή. Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τον χτυπούσαν στο κεφάλι με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Α. Λάζαρης ο οποίος νοσηλεύεται στο Ερυθρό Σταυρό κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στην τηλεόραση του Alpha περιέγραψε όλα όσα έζησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτυχε να περνάω έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της, την Παρασκευή» είπε και τόνισε πως τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος τον προκάλεσαν κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

«Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Μου έκαναν μια χειρονομία και τους την έκανα και εγώ πίσω. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτούς. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα. Με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» εξήγησε φανερά σοκαρισμένος ο άτυχος φοιτητής.

Παράλληλα, εξήγησε πως οι δράστες τον χτυπούσαν στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στον αυχένα με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ όση ώρα τον χτυπούσαν τον έβριζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής ο μπράβος του Μιχαλολιάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης