Νεκρός από μαχαιριές στο θώρακα έπεσε ένας 19χρονος στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5.00 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος βρισκόταν στην πλατεία με μία κοπέλα και τους πλησίασαν τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Με βάση τα πρώτα στοιχεία ο 19χρονος φέρεται να αντιστάθηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό καταθέτει στο τμήμα δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας η κοπέλα που ήταν μαζί του, 18 ετών, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η δολοφορνία «μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Πατούλης: «Το Μαρούσι παραμένει μια φιλόξενη και ασφαλής πόλη»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τη στυγερή δολοφονία 19χρονου στην πλατεία της πόλης τα ξημερώματα:

«Το Μαρούσι είναι μια φιλόξενη κι ασφαλής πόλη και το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση, που δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του αστυνομικού προσωπικού που χειρίζεται την υπόθεση ότι σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω για μια ακόμη φορά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ενισχύσει με πρόσθετο προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, γιατί επιτελεί ένα δύσκολο έργο, σε έναν μεγάλο Δήμο με ιδιαίτερες απαιτήσεις φύλαξης στόχων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πλευρά του στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της ΕΛΑΣ στην πόλη μας, προς όφελος των συμπολιτών μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης