Στις 11.56 ακριβώς αφίχθη ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην είσοδο τον περίμενε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Αφού χαιρέτησαν τους φωτογράφους, οι δύο άνδρες εισήλθαν στο γραφείο του κ. Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «κουστωδία» του Μπιλ Κλίντον


(Οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον)

Η έξοδος του Μπιλ Κλίντον μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αντώνη Σαμαρά

Εν τω μεταξύ σε «αστακό» έχουν μετατρέψει οι δυνάμεις της αστυνομίας το κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του πρώην προέδρου των Η.Π.Α.

Αν και η τροχαία διατείνεται ότι τα μόνα μέτρα που θα ληφθούν από τις Αρχές είναι χρησιμοποίηση αστυνομικών για την διευκόλυνση των δρομολογίων, πληροφορίες της zougla.gr αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στην ασφάλεια Αττικής.

«Πηγές», μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα, σημειώνουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει κινητοποίηση και της ομάδας των ΕΚΑΜ, οι οποίοι, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική, θα κληθούν να διασφαλίσουν την ομαλή παραμονή του κ. Κλίντον, στη χώρα μας.

«Στους γύρω δρόμους από το σημείο συνάντησης θα υπάρχουν τόσο φανεροί όσο και μυστικοί άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι θα περιφρουρούν το χώρο για να μην συμβεί τίποτα δυσάρεστο» ακούγεται να λέει η φωνή από την άλλη άκρη του ακουστικού.

Διαβάστε επίσης:

Μπίζνες στην Αθήνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης