Οι λεκτικές «μονομαχίες» Άκη Τσοχατζόπουλου και του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα χαρακτήρισαν και τη σημερινή διαδικασία στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υποθεση για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών.

Για άλλη μια φορά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο εξάδελφός τους αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες με φόντο αυτή τη φορά την αίτηση αποφυλάκισης της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Την ώρα που η Αρετή Τσοχατζόπουλου κλήθηκε απο το δικαστήριο να τοποθετηθεί επι του νέου αιτήματος που υπέβαλε ο συνηγορός της Μιχαλης Δημητρακοπουλος για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της, ο Νίκος Ζήγρας απευθυνόμενος προς τον Τσοχατζόπουλο τον κάλεσε να μιλήσει για να τη σώσει, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην υπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ν.ΖHΓΡΑΣ: Μίλα για να σώσεις τη κόρη σου. Πέστα να σώσεις το παιδί σου
Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Σταμάτα επιτέλους. Έχεις τρελαθεί τελείως
Ν.ΖΗΓΡΑΣ: Είσαι εγκληματίας

Λίγο νωρίτερα η υπεράσπιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είχε αναπτύξει το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της λόγω κυρίως των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει το ένα της παιδί.

Αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της αναμένεται καταθέσει στο Δικαστήριο και ο συνήγορος της Βίκης Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την έναρξη της διαδικασίας οι δικαστές απέρριψαν την ένσταση που είχαν υποβάλλει στο Δικαστήριο οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με την οποία έχει παραγραφεί – δυνάμει του άρθρου 86 παρ. 3 β του Συντάγματος – το αδίκημα για τον Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει παύσει η ποινική δίωξη μόνο ως προς το πρόσωπό του.

Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω κωλύματος που επικαλέστηκε μια εκ των δικαστών επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης