Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος
 
«Κύριε Λιάπη είστε ανεπιθύμητος στην Μαλαισία. Δεν είστε καλοδεχούμενος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στη Μαλαισία, κ. Μίλτος Δενεδιώτης αναφορικά με την άφιξη του πρώην υπουργού Μεταφορών στην ασιατική χώρα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι ο κ. Λιάπης, μετά την αποκάλυψη ότι -προκειμένου να γλυτώσει φόρους- είχε τοποθετήσει «πλαστή» πινακίδα κυκλοφορίας στο πολυτελές τζιπ του, δεν είναι καλοδεχούμενος και καλά θα κάνει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

«Με αυτά που έκανε δεν θα έπρεπε να έρθει στη Μαλαισία σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι ντροπή» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της κοινότητας είναι τόσο εξοργισμένα με τα πεπραγμένα του πρώην υπουργού, όπου με ανάρτηση την οποία έκαναν στη σελίδα που διατηρεί η κοινότητα στο Facebook, εκφράζουν ανοιχτά τη «θέση» τους.

To οfficial page της κοινότητας

Τα σχόλια στο Facebook

Στην Κουάλα Λουμπούρ για… διακοπές

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λιάπης, μία μόλις ημέρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψή του επειδή οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες, επιβιβάστηκε την Τετάρτη στο αεροπλάνο και άφησε πίσω του την Ελλάδα για την εξωτική Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Ο πρώην υπουργός, πέταξε με πτήση της εταιρείας «Qatar Airways» προχθές το απόγευμα, όπως εξάλλου είχε πει όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Συγκεκριμένα, πληροφορίες τον θέλουν να αναχώρησε στις 18:42 με τελικό προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ, έχοντας ως ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα.

Μάλιστα, χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη του στο αυτόφωρο, όπου τελικά δεν παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του να επικαλείται προβλήματα υγείας!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συνταξιούχος και θύμα της κρίσης υπουργός, κατά δήλωση του, πραγματοποίησε αυτό το μακρινό ταξίδι για να κάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Πάντως, η δίκη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης