Η πρώτη τουριστική εκδήλωση που οργανώνεται από την Ελλάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εν γένει είναι η πρώτη εκδήλωση για την ενίσχυση του τουρισμού πολυτελείας της χώρας μας, έκλεισε τις εργασίες του στο Ντουμπάι.

Σε 104 Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσιάστηκε ο προορισμός του Νοτίου Αιγαίου, στο 1ο Greek Deluxe Travel roadshow, που συνδιοργανώθηκε με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρέσβης Διονύσιος Ζώης. Πέραν του Νοτίου Αιγαίου παρουσιάστηκε και ο προορισμός της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη, στο πλαίσιο της παρουσίασης του προορισμού, κάλεσε τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να επισκεφθούν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Η κα Φτακλάκη ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού κάνοντας ειδική αναφορά στις υπηρεσίες πολυτελείας που παρέχονται στο Νότιο Αιγαίο.

Στο περιθώριο του workshop και κατά τη διάρκεια των κατ’ ιδίαν επαφών της, η Aντιπεριφερειάχρης συναντήθηκε με Τour Οperators καθώς και με τον Αντιπρόεδρο της Emirates Αirlines, Tierry Aucoc, όπου και συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας για την ανάπτυξη του προορισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επίσης, συμφωνήθηκε να διοργανωθεί εντός του 2014, fam trip προκειμένου να γνωρίσουν οι τουριστικοί πράκτορες τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης Αράβων επισκεπτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Άρης Σολούνιας, καθώς και ξενοδόχοι από Ρόδο και Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται ότι το 1o Greek Deluxe Travel roadshow έχει ως στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής ικανότητας, από τις πολλά υποσχόμενες αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στη δημιουργία νέων αποδοτικών συνεργασιών για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Πηγή: atlantis-santorini

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης