Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Κλήσεις στους… συναδέλφους του άρχισε να κόβει χθες ο διοικητής του Α.Τ. Ακροπόλεως, διότι μερικοί από αυτούς είχαν σταθμεύσει τις μηχανές τους κοντά στην είσοδο του τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη, ενώ όλη η Ελληνική Αστυνομία ήταν σε επιφυλακή λόγω των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο συγκεκριμένος διοικητής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων άρχισε να κόβει κλήσεις στα μηχανάκια που είχαν αφήσει οι αστυνομικοί λίγο πιο κάτω από την είσοδο του κτηρίου.

Αστυνομικοί κύκλοι, μιλώντας στη zougla.gr, έκαναν λόγο για πόλεμο νεύρων που οδηγεί τους άνδρες της αστυνομίας σε ψυχική και οικονομική εξαθλίωση.

«Δεν ήταν αρκετό ότι οι άνθρωποι αυτοί δούλεψαν την ημέρα εκείνη από το πρωί έως το βράδυ, δεν είναι αρκετό ότι τους έχει γίνει μια πολύ σοβαρή περικοπή στον μισθό τους, έπρεπε να πληρώσουν και 40 ευρώ πρόστιμο επειδή πήγαν για δουλειά. Όταν δε οι αστυνομικοί τού είπαν να πάρουν το μηχανάκι τους, είπε πρώτα να τα γράψω και μετά. Έλεος» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος διοικητής οφείλει στο προσωπικό του τμήματος αρκετές ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό), τα οποία όμως αρνείται να δώσει πεισματικά.

«Ας φροντίσει κάποιος να τον επαναφέρει στη λογική, διότι σε διαφορετική περίπτωση σύντομα θα κάνει σκοπιά μόνος του» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε την κλήση


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης