Η άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή των Θερμίων Παρανεστίου Δράμας από την περασμένη Παρασκευή,είχαν σαν αποτέλεσμα των εγκλωβισμό 20 περίπου ατόμων. Πρόκειται για κτηνοτρόφους, υλοτόμους και επισκέπτες της περιοχής.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του Δήμου, συνεργεία της Αντιπεριφέρειας Δράμας, δυνάμεις της ομάδας αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης ΠΣΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα μιας και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Αυτή την ώρα στην περιοχή βρίσκεται ειδικό μηχάνημα ιδιώτη ( σφύρα) και έχει αναλάβει και πραγματοποιεί εργασίες για το σπάσιμο των βράχων, ενώ παράλληλα μηχανήματα και προσωπικό της Αντιπεριφέρειας Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου συμβάλουν στην διένεξη του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο δρόμος ενδέχεται να ανοίξει αύριο το πρωί ή σήμερα αργά το βράδυ. Οι εγκλωβισμένοι 19 πλέον των αριθμό μιας ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με την συνδρομή της Πυροσβεστικής, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά, έχοντας όλες τις απαραίτητες προμήθειες ,αναμένουν στον καταυλισμό των Θερμίων, το πράσινο φως από τους υπευθύνους για των απεγκλωβισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:dramini.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης