Σε ευθανασία υποβλήθηκαν τα τέσσερα από τα οκτώ ροτβάιλερ που βρίσκονταν στο σπίτι του 72χρονου την Κυριακή του Πάσχα και επιτέθηκαν σε έναν πεντάχρονο, σκοτώνοντάς τον.

Τα τέσσερα σκυλιά, όπως και τα υπόλοιπα, είχαν μεταφερθεί στο κυνοκομείο του Δήμου Κοζάνης και οι υπηρεσίες του ακολούθησαν στη συνέχεια όλες τις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, αλλά και τις αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αυτές, δύο αρσενικά μεγαλόσωμα ροτβάιλερ που οδήγησαν στον θάνατο το αγοράκι θα παραμείνουν στο κυνοκομείο μέχρι τουλάχιστον τη διεξαγωγή της δίκης με κατηγορούμενο τον 72χρονο, καθώς θεωρούνται «στοιχεία» στην υπόθεση.

Για τα υπόλοιπα έξι ακολουθήθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, όπως προβλέπει ο νόμος, με τον Δήμο Κοζάνης να καθιστά τελικά ιδιαίτερα αυστηρούς τους όρους για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για αυτά.

Συνεπώς, θα του δοθούν τελικά τα δύο σκυλιά, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπουν οι αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών, έπρεπε να υποβληθούν σε ευθανασία, όπερ και εγένετο στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: kozanimedia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης