Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί, έπειτα από εισαγγελική εντολή, το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Κατά πληροφορίες του zougla.gr, έγινε έλεγχος και στο γραφείο δικηγόρου που σχετίζεται με την υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης της SONAK ελέγχεται για σειρά αδικημάτων, όπως η ενεργητική δωροδοκία και η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της έρευνας ήταν να εντοπιστούν στοιχεία τα οποία ενδεχομένως είχε στην κατοχή του ο επιχειρηματίας και ρίχνουν φως στην ερευνώμενη υπόθεση.

Μάλιστα, αξιόπιστες πηγές έλεγαν πως από την έρευνα εντοπίστηκαν έγγραφα τα οποία εικάζουν πως παραπέμπουν σε off shore εταιρίες αλλά και συναλλαγές και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης. Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν χθες το πρωί στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος έχει απολογηθεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης