Μετά από πολύωρη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας ( ΠΟΣΙΠΥ) που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, αποφασίστηκε από την Δευτέρα 9 Απριλίου και επ αόριστον μέχρι επιλύσεως των αιτημάτων, να αναστείλει την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων με πίστωση για τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά ασφαλιστικά Ταμεία.

«Έχουμε εισπράξει υποσχέσεις επί υποσχέσεων ήρθε η ώρα να εισπράξουμε και τα χρήματα. Για την ταλαιπωρία των ασθενών ας αναλογισθούν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αιτήματα τους είναι :

1) Άμεση καταβολή 11ου και 12ου μηνών του έτους 2011 των οφειλών όλων των ασφαλιστικών ταμείων ( Ο.Π.Α.Δ., Ο.Α.Ε.Ε., ΤΥΔΚΥ, Οίκος Ναύτου, Ι.Κ.Α., ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ- ΕΤΑΠ–ΜΜΕ ) και των ενταλμάτοποιημένων και μη καταβληθέντων από το 2011 μέχρι σήμερα πιστώσεων.
2) Ενεργοποίηση της διαδικασίας υποβολής παραπεμπτικών για παρακλινικές εξετάσεις από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με οποιοδήποτε κατάλληλο λογισμικό ή και με χειρόγραφες καταστάσεις.
3) Έκδοση απόφασης του Υπ. Οικονομικών για τη μη φορολόγηση μας για μη εισπραχθέντα χρήματα μέσα στο οικονομικό έτος 2010-2011.
4) Καταβολή όλων των οφειλομένων από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι και 31-10-2011 χωρίς «κούρεμα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης