Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, ήρθαν σήμερα το πρωί οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Συγκεκριμένα, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, γνωστός γιατρός της περιοχής. Πρόκειται για τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Για τη δολοφονία του καρδιολόγου προσήχθη ένας υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε την πράξη του.

Πρόκειται για τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη, παντρεμένο και πατέρα ενός μικρού αγοριού, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας
Ο καρδιολόγος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού αγοριού, ενώ διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε σήμερα τα γενέθλιά του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής για την αυτοψία.

Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις  ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο «γάζωσε» στην κυριολεξία με τις σφαίρες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουλγαρικής υπηκοότητας ο δράστης της δολοφονίας

Εν τω μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ύποπτου ατόμου, βουλγαρικής καταγωγής, το οποίο και ανακρίθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη δολοφονία τη σχεδίασε η σύζυγος του θύματος με το φίλο της, ο οποίος έστησε καρτέρι στο θύμα, τον πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητό του και, όταν βγήκε, του έδωσε τη χαριστική βολή.

«Θέλαμε να ζήσουμε τον έρωτά μας. Σχεδιάσαμε τη δολοφονία του» φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς η σύζυγος του  62χρονου καρδιολόγου.

Ένας κυνηγός φέρεται να είναι μάρτυρας του συμβάντος και όπως ενημέρωσε τις αρχές είδε τον δράστη να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο.


Οι αρχές προχώρησαν στην ακινητοποίηση ενός οχήματος στην περιοχή του Περιστερά της Ιεράπετρας και στην προσαγωγή ενός ατόμου βουλγαρικής υπηκοότητας
 
Οι αρχές προχώρησαν στην ακινητοποίηση ενός οχήματος στην περιοχή του Περιστερά της Ιεράπετρας όπου και συνέλαβαν τον Βούλγαρο υπήκοο.

Ο  δράστης αρχικά δηλώσε πως είναι αστυνομικός  και υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της πατρίδας του.

Ωστόσο αποτυπώματά του βρέθηκαν πάνω στο όπλο του εγκλήματος. Τελικά το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε την πράξη του.

Φωτογραφίες:cretapost.gr, fonien.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης