Δώδεκα άτομα έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς ως μέλη κυκλώματος που εξέδιδε χιλιάδες πλαστά ασφαλιστήρια και συμβόλαια αστικής ευθύνης οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θύματα τους ήταν ανυποψίαστοι πολίτες οι οποίοι δελεάζονταν από τα χαμηλά ασφάλιστρα, αλλά επί της ουσίας ήταν ακάλυπτοι σε περίπτωση ατυχήματος. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος με τη συνδρομή εισαγγελικών λειτουργών για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα. Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr εξήγησαν ότι οι συλλήψεις αναμένεται να ανέλθουν στις 30.

Επί της ουσίας πρόκειται για μία «μαϊμού» ασφαλιστική εταιρεία, η οποία λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Balkan Brockers Insurance, με έδρα τη Βουλγαρία. Σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία, πράκτορες και διαμεσολαβητές, αναλάμβαναν την έκδοση των πλαστών ασφαλιστηρίων.

Τα θύματα των απατεώνων ανέρχονται τουλάχιστον στις 10.000 και προέρχονται κυρίως από την Αττική, Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Μαγνησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης