Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το άγριο έγκλημα σε βάρος ενός πεντάχρονου κοριτσιού που διαπράχθηκε σε τζαμί στην Ξάνθη. Η υπόθεση ανακινήθηκε έπειτα από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου που διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από σχετικό δημοσίευμα θρακιώτικης ιστοσελίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρία και πλέον χρόνια, μέχρι στιγμής παραμένουν ασύλληπτοι.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία

Το θέμα έφθασε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επικαλείται το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με όσα παρατίθενται στην ερώτηση, τον Αύγουστο του 2010, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τρία άτομα στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης, αλλά μέχρι σήμερα οι φερόμενοι ως δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κείμενο υπάρχουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σε βάρος της 5χρονης και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού, με πρωτοφανή αγριότητα και σαδισμό.

Αναφέρεται ακόμη ότι παιδοψυχίατρος που εξέτασε το κοριτσάκι επιβεβαίωσε τα εγκλήματα του βιασμού.

Επίσης, όπως σημειώνεται στο κείμενο, στην αρχή θεωρήθηκε πρωταγωνιστής της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες του βιασμού ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με ακόμη δύο ανηλίκους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του.

Από την έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην ανάκριση.

Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.

Με τη δεύτερη ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα η μητέρα της ανήλικης ανέφερε τα όσα έχει υποστεί το παιδί της, καταγγέλλοντας ότι έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές από τον ίδιο του τον θείo αλλά και από τον ξάδελφό του. Η μαρτυρία της σοκάρει:

Aκούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο κ. Κουίκ για την υπόθεση:

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ερώτηση του κ. Κουίκ

To επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας 'Μαχητής'

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης