Τραγική εξέλιξη είχε το δρομολόγιο ενός οδηγού αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής, το βαρύ όχημα παρέσυρε διερχόμενο πεζό επί της οδού Λαγκαδά 122 στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας ήταν 70 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν πως ο οδηγός του λεωφορείου εγκατέλειψε στη συνέχεια αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Τροχαίας, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά από αστυνομικές έρευνες στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ, ο οδηγός εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η κατάθεση του οδηγού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στην κατάθεσή του ο οδηγός δήλωσε… ανήξερος, υποστηρίζοντας πως η παράσυρση του πεζού δεν έγινε αντιληπτή τόσο από τον ίδιο όσο και από κανένα άλλο επιβάτη του οχήματος.

«Ούτε εγώ ούτε κάποιος από τους επιβάτες αντιλήφθηκε το περιστατικό» ανέφερε, προσθέτοντας -σύμφωνα με δημοσίευμα του seleo.gr- πως ο 70χρονος πήγε να εισέλθει στο λεωφορείο από την πίσω πόρτα λίγο πριν αυτή κλείσει, με αποτέλεσμα να μην γίνει αντιληπτός από τον ίδιο και να ακολουθήσει έτσι το τραγικό συμβάν. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν σε έρευνες στον τόπο της τραγωδίας για τη συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων για τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του τραγικού δυστυχήματος, το οποίο έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης