Σε μείζον πρόβλημα έχει εξελιχθεί το θέμα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας, αν και, όπως έχει γίνει γνωστό, ένας μικρός αριθμός απορριμματοφόρων αναμένεται να επιστρέψει στους δρόμους για την αποκομιδή τους, λόγω της αναστολής της απεργίας από την ΠΟΠ – ΟΤΑ.

Σημειώνεται πως η ΠΟΕ- ΟΤΑ διαχωρίζοντας τη θέση της από την ΠΟΠ-ΟΤΑ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της τουλάχιστον έως την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση από τον υπουργό Εσωτερικών, την οποία απέρριψε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, καθώς, όπως τονίζει, «οδηγεί τους 10.000 εργαζομένους στον δρόμο».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει ανακοινώσει πως θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 10.00, όπου οι εργαζόμενοι στους δήμους θα δημοσιοποιήσουν τη δική τους πρόταση προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων προκήρυξαν στάση εργασίας από τις 11.00 έως το τέλος της πρωινής βάρδιας, ενώ αποφάσισαν και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντεβού στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στην πλατεία Καραΐσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα επίσης συνεδριάζει και η ΚΕΔΕ, με τον πρόεδρό της Γιώργο Πατούλη να εκφράζει επιφυλάξεις για αδιευκρίνιστα σημεία της ρύθμισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης