Μια καθαρίστρια δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο σε σχολείο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε πέντε φορές από τον δράστη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ».

Ο άγνωστος διέφυγε, ενώ συνάδελφός της, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο χώρο του σχολείου, ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η γυναίκα φέρει τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη και μία στο πόδι, ενώ το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή βίντεο: thestival.gr

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, με αφορμή την αιματηρή επίθεση, δήλωσε ότι δεν «αποτελεί είδηση για την τοπική κοινωνία» και επεσήμανε ότι στην περιοχή δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αποψινή εγκληματική ενέργεια εναντίον μιας ανυποψίαστης εργαζόμενης, μιας μητέρας μικρών παιδιών που βρισκόταν στην υπηρεσία της και εργαζόταν, αποδεικνύει ότι η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο και, αν δεν υπάρξει κινητοποίηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ., τότε σε λίγο καιρό θα είναι μη αναστρέψιμη» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Δανιηλίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης