Να έχει… μειωμένη απόδοση, κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αγώνων του πρωταθλήματος της SuperLeague, προέτρεπε ποδοσφαιριστή oμάδας της Αθήνας, με τα αρχικά Π. Μ., ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του «θαυματουργού» συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ, που περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων που εμπλέκεται στην υπόθεση, είχε επικοινωνήσει με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή προκειμένου να του ζητήσει να έχει μειωμένη απόδοση στους αγώνες του πρωταθλήματος ώστε να… κερδίσει στο στοίχημα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής όφειλε αρκετά χρήματα στον ιδιοκτήτη 9 πρατηρίων και ήταν αναγκασμένος να υπακούει στις εντολές του, καθώς τον «κρατούσε στο χέρι».

Από τη μεριά τους, πάντως, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ έλεγξαν όλα τα δεδομένα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που αναφέρονταν στις συνομιλίες, κάλεσαν σε κατάθεση τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και απέστειλαν τα στοιχεία στον εισαγγελέα για να αξιολογήσει την υπόθεση. Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr τόνισαν ότι «τα στοιχεία έχουν δοθεί στη Δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας μέσω τηλεφώνου για ποδοσφαιρικό αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής και οι ισχυρισμοί του

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι ο πρατηριούχος προσπάθησε να επηρεάσει το αποτέλεσμα αγώνα, προκειμένου να στοιχηματίσει και να κερδίσει χρήματα. Ο «μέσος» ξεκαθάρισε ενώπιον των αστυνομικών πως δεν έστησε κανένα παιχνίδι και πως ξέφευγε από τις πιέσεις του επιχειρηματία λέγοντας πως έχει συνεννοηθεί με συμπαίκτες του για συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά την παραμονή του αγώνα, απέστελνε μυνήματα γράφοντάς του «άκυρο».

Για την… ιστορία, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2009, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας. Συνολικά έως το καλοκαίρι του 2011, πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και άλλες 5 στην Β’ Εθνική.

Η επόμενη σεζόν, 2011-12, τον βρήκε σε επαρχιακή ομάδα, η οποία είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης