Των Παναγιώτη Βλαχουτσάκου, Μάριου Βελέντζα, Σωτήρη Σκουλούδη 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις ακραίες καταστάσεις που βίωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης τουρίστες και κάτοικοι στο Μοναστηράκι, όταν ο Νίκος Μαζιώτης άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει τη σύλληψη, καταγράφουν κάμερες ασφαλείας τοπικής επιχείρησης εστίασης.

Γεμάτος αγωνία και χωρίς να χάσει χρόνο, ο Νο 1 καταζητούμενος επιχειρεί να απομακρυνθεί από τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έχοντας ακούσει λίγο νωρίτερα προς έκπληξή του την εντολή για έλεγχο των στοιχείων του.

Εκείνη τη στιγμή ο δρόμος είναι γεμάτος περαστικούς. Ακούγονται πυροβολισμοί και επικρατεί χάος. Άνθρωποι ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιούν κάθε δυνατό σημείο κάλυψης προκειμένου να αποφύγουν τον τραυματισμό από τις σφαίρες. Κραυγές αγωνίας και φόβου κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα όσα εκτυλίσσονται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία, με τους θαμώνες του καταστήματος απ’ όπου έχει γίνει η λήψη να τρέχουν πανικόβλητοι στο εσωτερικό του.

Μεταξύ αυτών και ο Αυστραλός τουρίστας, ο οποίος διακρίνεται ξεκάθαρα να εισέρχεται υποβασταζόμενος από τους φίλους του και εν συνεχεία να κατευθύνεται στο υπόγειο του καταστήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης