Τον πρόεδρο και τα εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων), όρισε το εποπτικό συμβούλιο του Ταμείου.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, διευθύνουσα σύμβουλος (CEO) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου η Ουρανία Αικατερινάρη, και διευθύνων επιχειρησιακών λειτουργιών (COO) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο Στέφανος Γιουρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θητεία τους θα είναι τετραετής, ενώ η πλήρης σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τα βιογραφικά των πρώτων μελών του διοικητικού συμβουλίου, είναι τα εξής:

Γεώργιος Διαμαντόπουλος. Γεννήθηκε το 1951. Σπούδασε στο Deree και είναι κάτοχος ΜΒΑ από το University of Massachusetts Amherst. Έχει εμπειρία σε σημαντικές θέσεις πολυεθνικών με τετραετή θητεία ως Δ/νων Σύμβουλος της Jacob Suchard Ελλάδος, καθώς και άλλα 17 έτη ως Δ/νων Σύμβουλος της Kraft Foods Ελλάδος. Έχει διατελέσει μέλος του ΣΕΒΤ, CAOBISCO, ΕΑΣΕ, ΕΕΔΕ και ΣΔΕ.

Ουρανία Αικατερινάρη
. Γεννήθηκε το 1971. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το City University στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική σε Ελλάδα και εξωτερικό σε μεγάλους οργανισμούς όπως η BNP Paribas, Eurobank και Deutsche Bank. Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Δ/νουσα Σύμβουλος στη ΔΕΗ την περίοδο 2010-2015. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Partner στην Ernst & Young (ΕΥ).

Στέφανος Γιουρέλη
ς. Γεννήθηκε το 1964. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών. Εργάστηκε για 19 χρόνια στην Hewlett Packard, εκ των οποίων 4 χρόνια ως Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και 4 χρόνια ως Δ/νων Σύμβουλος Αφρικής και Ελλάδος με έδρα το Dubai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης