Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες/Βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Πεισιστράτους και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους στις 21.40. Ένας τουλάχιστον δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε περισσότερες από 10 φορές εναντίον του 43χρονου Γιώργου Λίτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα φέρεται σύμφωνα με πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ να σχετίζεται με γνωστό μπράβο της νύχτας ο οποίος είχε δολοφονηθεί το 2017 έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για σοβαρές υποθέσεις εκβιασμών και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για σχετικά αδικήματα.

Το ασθενοφόρο την ώρα που παραλαμβάνει τον 43χρονο

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η επίθεση να έγινε σε αντίποινα για την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου τον Ιανουάριο του 2018 στο Χαϊδάρι, αν και μέχρι στίγμης δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να στηρίζουν αυτή την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης, έχουν περισυλλέξει κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν απο πιστόλι «Τοκάρεφ», δίπλα από το αυτοκίνητο (τύπου Smart).

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή, ενώ εξετάζεται και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης