Μέσα σε λίγα λεπτά βροχής, δρόμοι στα βόρεια προάστια πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία και πολύ χαμηλές ταχύτητες. Στις φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης του zougla.gr αποτυπώνεται το μέγεθος των προβλημάτων που παρατηρούνται στους δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προς το παρόν δέχθηκε κλήσεις για επτά κοπές δέντρων και δύο περιστατικά πλημμύρας στην Αττική και επτά κλήσεις για κοπή δέντρων στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Σήμερα, Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρη βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.

Επίσης, ισχυρές βροχές αναμένονται τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινόμενων προβλέπεται από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές και βόρειες περιοχές με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι που στο Αιγαίο η έντασή τους θα φτάσει τοπικά τα 9 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:
«Βροχή» προβλημάτων στη Θεσσαλονίκη από την καταιγίδα

Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης