Το κοκορέτσι έχει την τιμητική του την ημέρα του Πάσχα. Μπορεί να νομίζετε πως αποτελεί δύσκολη υπόθεση και πως θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά κάνετε λάθος.

Όπως αναφέρει ο σεφ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το μυστικό για το πιο γευστικό κοκορέτσι αποτελεί η σωστή προετοιμασία των υλικών δηλαδή της συκωταριάς και των εντέρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συκωταριά πρέπει να κοπεί σε κομμάτια της μισή μπουνιάς και να αλατοπιπερωθεί καλά.

Για έξτρα γεύση μπορείτε να προσθέσετε στα κομμάτια της συκωταριάς λίγο σκόρδο, μαϊντανό, δυόσμο και ελαιόλαδο.

Δείτε πώς θα φτιάξετε σε λίγα λεπτά το δικό σας κοκορέτσι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης