Μικρής έκτασης προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων, προκάλεσε στα Χανιά η συνεχής νεροποντή που είχε μεγάλη ένταση τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για ακόμη μία φορά ανέβηκε η στάθμη του νερού στην Εθνική Οδό Χανίων-Κισάμου στο ύψος του Βαμβακόπουλου, όπου κλήθηκε η Πυροσβεστική για να «τραβήξει» τα νερά, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή Αγιάς, σε τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή καθώς και σε πολλούς δρόμους που βρίσκονται στα όρια της πόλης των Χανίων, στις περιοχές Πασακάκι, Περιβόλια, και Μουρνιές.

Στις συγκεκριμένες περιοχές συγκεντρώθηκαν ποσότητες υδάτων λόγω της έντασης του φαινομένου αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σε σημεία εκροής υπήρχαν πολλά φερτά υλικά.

Στα σημεία με τα περισσότερα προβλήματα, από νωρίς το πρωί γινόταν ρύθμιση της κυκλοφορίας από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι Αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών καλώντας τους να αποφύγουν τη διέλευση δρόμων σε σημεία όπου υπάρχουν χείμαρροι και ρυάκια.

Πηγή φωτό: zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης