Ανακοίνωση έβγαλε η Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου του Eviazoom, από τον αστυνομικό διευθυντή του τοπικού τμήματος, Μανώλη Γρηγοράκη, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου του δημοσιογράφου.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηματικά δημιουργούνται μετά την καταγγελία δημοσιογράφου της περιοχής μας ότι υπέστη ξυλοδαρμό από αξιωματικό του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας μέσα μάλιστα στο Αστυνομικό τμήμα ενώπιον άλλων αστυνομικών ,όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος του από άνδρες της ομάδας Δίας. Αν και εφ όσον ισχύουν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου είναι σίγουρα άξια απορίας και καταγγελίας της συμπεριφοράς των αστυνομικών που ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους δέρνουν για οποιονδήποτε λόγο. Όπως έγινε ήδη γνωστό από την κεντρική Διεύθυνση της Αστυνομίας διατάχθηκε έρευνα για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου, περιμένουμε το πόρισμα και φυσικά εφ όσον αναδειχθούν ευθύνες αστυνομικών να τιμωρηθούν.

Παράλληλα, σημειώνεται πως σύμφωνα με το eviazoom, στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από την Παρασκευή, ο κ. Τσοκάνης θα μεταβεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στον Ταξίαρχο Α.Κ. στην Λαμία μετά από κλήση που δέχτηκε για να καταθέσει για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης Επιστολή του δημοσιογράφου που έπεσε θύμα αστυνομική βίας, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 18:17

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aστυνομική βία κατά δημοσιογράφου στην Εύβοια, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 16:35

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης