Λίγα λεπτά πριν τις 20:00 ξεκίνησαν οι ένστολοι την πορεία διαμαρτυρίας τους προς τη Βουλή η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00. Εκπρόσωποι των διαδηλωτών εισήλθαν στο κτήριο της Βουλής και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, στον οποίο ανέφεραν τα αιτήματά τους. Ο ίδιος, δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα αυτά.

Προηγουμένως συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι περίπου 5.000 ένστολοι, στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ένστολοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες περικοπές στις αποδοχές τους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της zougla.gr οι κ.κ. Δημήτρης Σαϊτάκης, αντιπλοίαρχος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και Δημήτρης Γεωργαντζής, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι τους και ανέφεραν ότι δεν αντέχουν περαιτέρω περικοπές.

Στο σημείο της συγκέντρωσης βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης αλλά και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων.

 

Το πρωί, επικράτησε ένταση όταν περίπου πενήντα συνδικαλιστές της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τη Σχολή Αστυνομίας στο Γουδή, εμποδίζοντας τις κλούβες των ΜΑΤ να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ.

Ρεπόρτερ της zougla.gr βρίσκονται στο σημείο και σας αναμεταδίδουν ζωντανά τα γεγονότα.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στο Μαξίμου από τις κινητοποιήσεις, Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης