Στο κρατητήριο οδηγήθηκε για ακόμη μία φορά ο Μπάμπης Βωβός. Ο 81χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της ασφάλειας, ως πρόεδρος της τεχνικής εταιρείας «Μπάμπης Βωβός», για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν το ποσό των δύο εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σύμφωνα με πηγές, ο Μπάμπης Βωβός αναμένεται να κρατηθεί όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού και την Κυριακή να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να κρατηθεί όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του Ψυχικού και την Κυριακή να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το ένταλμα σύλληψης φέρεται να εκδόθηκε, αφού διαπιστώθηκε πως ο Μπάμπης Βωβός δεν είχε πληρώσει δόσεις από τον παλιότερο διακανονισμό που είχε κάνει για τα χρέη του προς το Δημόσιο.

Σημιεώνεται ότι ο 81χρονος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν: Στα γραφεία του στο Μαρούσι τον Νοέμβριο του 2012 καθώς και τον Ιανουάριο του 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την τελευταία,  αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης