Ένας 44χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Μινώα- Πεδιάδος, για παραβάσεις σε βαθμό κακουργήματος της Νομοθεσίας περί Ζωοκτονίας. Δικογραφία σε βάρος ακόμα δύο ημεδαπών ηλικίας 39 και 40 ετών για το ίδιο αδίκημα, οι οποίοι και αναζητούνται.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 49χρονου κτηνοτρόφου, χθες το βράδυ άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε περιφραγμένη αγροτική τοποθεσία ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Μινώα- Πεδιάδος, όπου με χρήση αιχμηρού αντικειμένου θανάτωσαν εκατό 100 πρόβατα..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα -Πεδιάδος, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή του 44χρονου στην παραπάνω αξιόποινη πράξη, ο οποίος σήμερα (30.03.2018) τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα-Πεδιάδος, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης