Στα… κάγκελα βρίσκονται οι καταστηματάρχες και σύσσωμος ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου μετά την ψήφιση και την εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης, στην περιοχή, καθώς το ιστορικό κέντρο έχει νεκρώσει.

Οι έμποροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προχώρησαν τη Δευτέρα, σε κατάληψη του Δημαρχείου Χαλανδρίου και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την άμεση κατάργηση του μέτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου κ. Ασημακόπουλος Γιώργος δήλωσε στη zougla.gr ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ούτε έναν πελάτη» και συμπλήρωσε «η πτώση του τζίρου είναι τεράστια, ενώ πριν από μερικά χρόνια ζητούσαμε να υπάρχει χώρος για να έρχεται ο κόσμος να ψωνίζει».

Την ίδια ώρα η Γενική Συνέλευση των εμπόρων αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να καταργηθεί άμεσα το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Χαλάνδρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι τοποθετήσεις όλων έδιναν την εικόνα του ερημωμένου κέντρου και της αγωνίας για επαγγελματική επιβίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς ξεκινάμε ανάποδα κυνηγάμε τα αυτοκίνητα με διαλυμένη Δημοτική συγκοινωνία χωρίς να εξασφαλίζουμε άλλους τρόπους μετακίνησης χωρίς να αξιοποιούμε τα δημοτικά παρκινγκ για να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες. Ερημώσαμε το κέντρο, δίνουμε χαριστική βολή στον εμπορικό κόσμο και χαρατσώνουμε τους Χαλανδραίους που έχουν δουλειά στο Δήμο στην Εφορία στο ΙΚΑ στην ΔΕΗ στον ΟΤΕ στο Κτηματολόγιο που θέλουν να κάνουν την βόλτα τους και τα ψώνια στην τοπική αγορά», αναφέρει σε παρεμβάσεις του ο Νίκος Πανταζής Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι- Αναγέννηση».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης