Με 2380 επιβάτες, κυρίως παιδιά, το λιμάνι του Πειραιά υποδέχθηκε σήμερα το κρουαζιερόπλοιο της Disney, που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες ταξίδι στην Μεσόγειο.

Ο captain Μickey και ο Πλούτο μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ, στις αίθουσες του οποίου χαιρέτησαν, συνέφαγαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους επισκέπτες τους από σχολεία, τους οποίους είχε προσκαλέσει η εταιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον πλοίαρχο Robert Olmer υποδέχθηκαν οι επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. αλλά και η δημοτική αρχή της Πόλης. Ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης επέδωσε στον πλοίαρχο το θυρεό του λιμένα και βιβλία, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Χρήστου, οι λιμενικές αρχές, οι Γ.Γ. του ΕΟΤ και Υ.N.A. κ.κ. Λειβαδάς Π. και Αθ. Χριστόπουλος και οι εκπρόσωποι της εταιρείας. Στην εκδήλωση παρίστατο και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Πρέσβης των Η.Π.Α. κ. Daniel Bennett Smith.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» έχει βάρος 83.338 gt, μήκος 264 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και φιλοξενεί 2700 επιβάτες και 1005 μέλη πληρώματος.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης