Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο πατέρας της Άννυ Μπορίσοβα, ο οποίος συνελήφθη χθες και ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία του μικρού κοριτσιού στο σπίτι επί της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Στον 27χρονο αναμένεται να απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες για τη δολοφονία της άτυχης Άννυ, ενώ η μητέρα της, η 25χρονη Βουλγάρα, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φρικτό έγκλημα και οι ισχυρισμοί του πατέρα

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικιαστικό έγκλημα που διαπράχθηκε, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας στις 18 Απριλίου, είναι ανατριχιαστικές.
  
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικιαστικό έγκλημα είναι ανατριχιαστικέςΣύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο 27χρονος Σάββας ξύπνησε και βρήκε νεκρό το παιδί. Δεν παραδέχεται, δηλαδή, ότι το σκότωσε. Ωστόσο, σοκ προκαλεί η κίνησή του να τεμαχίσει την 4χρονη, να μαγειρέψει τα κομμάτια και, αφού τα τυλίξει σε αλουμινόχαρτο, να τα πετάξει σε κάδους απορριμμάτων περιμετρικά του σπιτιού. Φοβούμενος την αντίδραση της μητέρας, προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, όπως υποστηρίζει.

Ο δικηγόρος της 25χρονης ισχυρίστηκε ότι ο δράστης ζήλευε παθολογικά την πελάτισσά του. Στο μεταξύ, «κλειδί» στην εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί ένας φίλος του 27χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Σάββας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών πριν πέσει σε λήθαργο και ξυπνήσει, αντικρίζοντας νεκρό το παιδί.

Άγνωστο παραμένει εάν η μάνα γνώριζε το αποτρόπαιο έγκλημα του συντρόφου της και σιώπησε σκοπίμως. Η χθεσινή ψυχολογική της κατάσταση δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να την ανακρίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της μικρής κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μετά τον θάνατο του παιδιού ταξίδεψε στη Βουλγαρία για 2-3 ημέρες κι έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα. Από τη Βουλγαρία φέρεται η μητέρα να ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της Άννυ…

Σήμερα το μεσημέρι, η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Οι κατηγορίες

Ο 27χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, παράνομη οπλοχρησία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από τον οποίο επήλθε ο θάνατος του παιδιού, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, και για ψευδορκία, ενώ δεν αποκλείεται, εάν προκύψουν και άλλες αξιόποινες πράξεις, να έχουμε επέκταση του κατηγορητηρίου.

Η 25χρονη μάνα

To σπίτι επί της οδού Μ. Βόδα

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης