Αντιπροσωπεία των κατοίκων της Τρίπολης, που χθες βράδυ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο στην πόλη, πετώντας σκουπίδια στην είσοδο του δημαρχείου και του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας, πριν από λίγο πήγε στο δημαρχείο και κατέθεσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσαν κι αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η αντιπροσωπεία των αγανακτισμένων πολιτών επέδωσε το ψήφισμά της στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και συναντήθηκε μαζί του, όπου τον κάλεσε να αναλάβει δράση και σε συντονισμό με την δημοτική αρχή να απομακρύνουν άμεσα τα σκουπίδια που για δυόμισι μήνες βρίσκονται στους δρόμους της Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, όσο και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, υπογράμμισαν στην αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων πολιτών, ότι η Περιφέρεια έχει μόνο την ευθύνη της ολοκληρωμένης διαχείρισης και όχι την προσωρινή διαχείριση, την οποία είπαν έχει ο δήμος.

Παράλληλα, υπογράμμισαν στους πολίτες ότι εφόσον η δημοτική αρχή βρει τη λύση, που έχει την ευθύνη να την βρει και πρέπει να το κάνει εδώ και τώρα, η περιφερειακή αρχή είναι παρούσα έτοιμη να βοηθήσει και με τις υπηρεσίες της και με πόρους, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Οι αντιπροσωπεία των κατοίκων αυτή την ώρα βρίσκεται στο δικαστικό μέγαρο Τρίπολης, προκειμένου να υποβάλει ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το πρόβλημα των σκουπιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης