Διασωληνωμένη και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 23χρονη Φαίη Μπάχλα που χτυπήθηκε άγρια από τον φίλο της.

Η άτυχη κοπέλα το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής βρισκόταν στο σπίτι της στη Νέα Μάκρη, μαζί με την άρρωστη μητέρα της, τον πατέρα της, την 27χρονη αδελφή της και τον σύζυγο της αδελφής της, ενώ παρούσα ήταν και η γυναίκα που φροντίζει την μητέρα της. Ήταν η στιγμή που δέχτηκε ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο φίλο της και λίγο αργότερα βγήκε, προφανώς για να τον συναντήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα το νήμα της ιστορίας δείχνει να κόβεται αφού μυστήριο επικρατεί για το πού ακριβώς η κοπέλα πήγε, ποιόν ή ποιους συνάντησε, τι μεσολάβησε, και το μόνο γνωστό δείχνει να είναι ότι φιλικά άτομα την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ήδη σε απελπιστική κατάσταση.

Ήδη από την επόμενη μέρα η Αστυνομία αναζητά τον φίλο της καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος της, ωστόσο, εξαιρετικά περίεργος δείχνει και ο ρόλος που διαδραμάτισαν στην όλη ιστορία, τόσο η αδερφή της Φαίης όσο και ο σύζυγός της αδερφής της αφού ήδη έχει ασκηθεί δίωξη και γι’ αυτούς «για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία».

Σύμφωνα με τους γονείς της οι οποίοι είναι σε κατάσταση πλήρους ψυχικής κατάρρευσης, ο φίλος της, μετά την πράξη του, δεν δίστασε και να την επισκεφθεί και στο νοσοκομείο «για να δει πώς είναι στην υγεία της», (!!!) ωστόσο οι γονείς της κοπέλας δεν αντέδρασαν, καθώς δεν γνώριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή κάτι για την εμπλοκή του στον βαρύτατο τραυματισμό της κόρης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, εξαιρετικά απογοητευμένοι από την εξέλιξη της υγείας της 23χρονης είναι οι ιατροί της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών όπου τελικά διακομίστηκε, καθώς αναφέρονται σε μια κατάσταση η οποία δείχνει πως δεν είναι αναστρέψιμη.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης