Eπιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης – Χρήστος Μαζάνης

Μια Ελληνίδα μόλις 19 ετών, η οποία από την Ευρώπη ταξίδεψε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της πόλης αφού οι τελωνειακές αρχές ανακάλυψαν στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ, πρόκειται για την Μελισσαροπούλου Ειριντ, σύμφωνα με την καταγραφή του ονόματός της στα τοπικά ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον τοπικό τύπο προκύπτει πως κατά την τελευταία περίοδο οι κινεζικές αρχές του αεροδρομίου, εντόπισαν τουλάχιστον τέσσερις λαθρεμπόρους κοκαΐνης που έφθασαν στο κινεζικό λιμάνι από την Αιθιοπία.

Ήδη η Μελισσαροπούλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε δίωξη για παράνομη διακίνηση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων ναρκωτικών, κι όπως γράφει χαρακτηριστικά ο τοπικός τύπος, το 19χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφεται η σύλληψη , ενώ επιδεικνύονται και τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι κινεζικές τελωνειακές αρχές.

Αιφνιδιάζει ο τρόπος παρουσίασης της σύλληψης, ο οποίος είναι εξαιρετικά λεπτομερής και που δίνει την εντύπωση ότι οι κινεζικές διωκτικές Αρχές θεωρούν τη σύλληψη αυτή πολύ σημαντική.

Η Ελληνίδα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη στην ασιατική χώρα.«Θεωρούμε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για την τοπική αγορά κοκαΐνης», σημείωσαν αξιωματικοί της ασφάλειας.

Aναφορές του κινεζικού τύπου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης