Εικόνες-σοκ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την επίθεση στον περιβάλλοντα χώρο του προεδρικού μεγάρου της Τουρκίας στην Άγκυρα κατά τη διάρκεια της απόπειρας ανατροπής της κυβέρνησης Ερντογάν.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν τα πλάνα από το οπτικοακουστικό υλικό, κάνοντας λόγο για «τυφλό χτύπημα» στη μέση του δρόμου και για ξεκάθαρη απόπειρα εκφοβισμού των πολιτών​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στρατιωτικά αεροσκάφη F16 που ελέγχουν οι πραξικοπηματίες εκτοξεύουν πυραύλους κατά σταθμευμένων οχημάτων, την ώρα που σε κοντινή απόσταση υπάρχουν άμαχοι. Από τους συγκεκριμένους βομβαρδισμούς, οι οποίοι σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν τα πλάνα από το οπτικοακουστικό υλικό, κάνοντας λόγο για «τυφλό χτύπημα» στη μέση του δρόμου και για ξεκάθαρη απόπειρα εκφοβισμού των πολιτών.

Οι εικόνες με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα, που επλήγησαν από πυραύλους, έκαναν τον γύρο του κόσμου, την ώρα που συνεχίζονται οι μαζικές συλλήψεις στρατιωτικών και δικαστών από την αστυνομία. Η αντιπολίτευση, αλλά και χώρες της Δύσης, κάνουν λόγο για επιχείρηση εκκαθάρισης του στρατού και της Δικαιοσύνης από «αντίπαλες» φωνές, κατηγορώντας εκ νέου τον Ερντογάν για αυταρχισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Διαβάστε επίσης
:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης