Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Πολ Γουόκερ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο πρωταγωνιστής της γνωστής σειράς κινηματογραφικών ταινιών «Fast and Furious» («Μαχητές των δρόμων») έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Σάντα Κλαρίτα, κοντά στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος ηθοποιός επέβαινε σε αυτοκίνητο φίλου του και κατευθυνόταν προς μια φιλανθρωπική εκδήλωση. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο φίλος του Γουόκερ έχασε τον έλεγχο της Πόρσε που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει σε φανοστάτη ή δέντρο και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος δείχνουν το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, την ίδια στιγμή που αποσβολωμένοι πυροσβέστες στέκουν κοντά κατεστραμμένο όχημα, μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την σφοδρή σύγκρουση

«Με βαθιά λύπη βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε σ’ ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, την ώρα που κατευθυνόταν σε φιλανθρωπική εκδήλωση του “Reach Out Worldwide”» αναφέρει ανακοίνωση στη σελίδα του αδικοχαμένου ηθοποιού στο Facebook.

Kαι ο φίλος του Πολ Γουόκερ βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Ο Πολ Γουόκερ λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα

Ο διάσημος ηθοποιός υποδυόταν στους «Μαχητές των δρόμων» τον μυστικό πράκτορα Μπράιαν Ο’ Κόνερ. Η πρώτη ταινία είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2001, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν έξι συνέχειες, εκ των οποίων η πέμπτη παρουσιάστηκε στο κοινό τον περασμένο Μάιο. Τα γυρίσματα για το «Fast & Furious 7» βρίσκονται σε εξέλιξη.



Σοκ στο Χόλιγουντ

Συγκλονίστηκε ο κόσμος του Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Γουόκερ. 

Ο συμπρωταγωνιστής του στις ταινίες «Οι μαχητές των δρόμων» και καλός του φίλος Βιν Ντίζελ έγραψε στο Instagram: «Αδερφέ, θα μου λείψεις πολύ. Είμαι άφωνος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν καινούριο άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Πολ Γουόκερ γεννήθηκε το 1973 στην Καλιφόρνια. Προτού γίνει ηθοποιός πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 1987 στην ταινία «Monster in the Closet». Τον είδαμε στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «Flags of Our Fathers», καθώς και στις: «Eight Below», «Running Scared», «Into the Blue», «Noel», «Joy Ride», «The Skulls», «Varsity Blues», «Pleasantville», «She’s All That», «Brokedown Palace», «The Death and Life of Bobby Z», «The Lazarus Project».

Τον περασμένο Μάιο, μιλώντας στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV Greece, ο Καλιφορνέζος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα.

«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου. Έχω έρθει στην Αθήνα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφθεί ελληνικά νησιά όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι αλβανικής καταγωγής, όπως αναγράφεται στο imdb, απάντησε: «Δεν είμαι Αλβανός. Γνωρίζω, ωστόσο ότι στο ίντερνετ γράφεται ότι είμαι από εκεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι μισός Γερμανός και μισός Ιρλανδός. Γεννήθηκα, βέβαια, στην Καλιφόρνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης