Όλα όσα είδε με τα ίδια του τα μάτια εξιστόρησε ο Ahmed Furkan Gurtuna, αστυνομικός που την ώρα της αιματηρής επίθεσης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης βρισκόταν στον έλεγχο των διαβατηρίων.

«Είδα έναν τρομοκράτη να πλησιάζει το αεροδρόμιο, κρατούσε ένα AK47 και άρχισε να πυροβολεί κατά πολιτών. Η τουρκική αστυνομία σκόπευε να τον σκοτώσει και έπειτα από αυτό άκουσα την έκρηξη» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το επίπεδο ασφαλείας του αεροδρομίου, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας είναι αρκετά ασφαλές.

«Εργαζόμασταν στο γραφείο μας, ήμουν βραδινή βάρδια και αρχικά ακούσαμε περίπου 10 πυροβολισμούς, έπειτα την πρώτη έκρηξη. Αφήσαμε το γραφείο και επιχειρήσαμε να φύγουμε, μετά ακούστηκε μια δεύτερη έκρηξη. Το μόνο που υπήρχε ήταν τρόμος» περιέγραψε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Alaattin Kilic, ένας δημοσιογράφος στην Τουρκία, περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο ως το «απόλυτο δράμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλοί άνθρωποι λιποθυμούν αυτήν τη στιγμή. Η σκηνή παραπέμπει στο απόλυτο δράμα» είπε ευρισκόμενος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή: RT

Διαβάστε επίσης:

Mακελειό στην Κωνσταντινούπολη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης