Ο πρώην άσος της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις!

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, αλλά τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Γερμανός οδηγός τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 44χρονος πιλότος, που σταμάτησε τους αγώνες το 2012, έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στη Μεριμπέλ. Εκεί τραυματίστηκε στο κεφάλι και «διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο στην περιοχή Μουτιέ, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου στη Μεριμπέλ, ο Κριστόφ Γκερινιό-Λεκόμτ.

«Το ατύχημα σημειώθηκε στις 11.07 το πρωί (12.07 ώρα Ελλάδος), ενώ φορούσε κράνος και έπεσε σε έναν βράχο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο στις 11.15 το πρωί. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του» πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


                             Το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ

Ακόμα δεν έχει βγει επίσημο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του, η οποία ωστόσο χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη από τα ξένα ΜΜΕ. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης