«Καθαροί» φαίνεται πως είναι οι δύο άνδρες οι οποίοι διακρίνονταν σε υλικό από κάμερα ασφαλείας να συνομιλούν την 15η Απριλίου στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου στη Βοστώνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Νωρίτερα, η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει πως οι αμερικανικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη επιχειρούν να αναγνωρίσουν δύο άνδρες που καταγράφηκαν να συνομιλούν μεταξύ τους κοντά στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου και είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι φωτογραφίες αυτές είχαν διανεμηθεί εσωτερικά σε όλες τις μονάδες των δυνάμεων της τάξης προκειμένου να αναγνωρισθούν.

Ο πρώτος από τους δύο άνδρες έφερε ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης, ένα ανοικτόχρωμο καπέλο και γυαλιά ηλίου, ο δεύτερος φορούσε ένα πανωφόρι μπλε με ρίγες και κρατούσε έναν μεγάλο αθλητικό σάκο επίσης μπλε χρώματος.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα αναφέρει ότι έχει ταυτοποιηθεί από κάμερα ασφαλείας ένα άτομο ύποπτο για την επίθεση. Επίσης, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους, εικόνα εντός εν δυνάμει μάρτυρα που έχει επίσης «πιαστεί» από κάμερα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης NYP: Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για το μακελειό, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, 17:17

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης