Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο Jolie – Pitt!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός βρίσκεται, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, υπό τον έλεγχο της αστυνομίας για «παιδική κακοποίηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Brad Pitt κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος ηθοποιός είναι «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Το κοντινό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού αναφέρει ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, το οποίο οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το TMZ, «ο Brad Pitt κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 20.00 και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Pitt συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το TMZ, αναφέρθηκε στις Αρχές είτε από κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο είτε από κάποιον υπάλληλο εδάφους. Μάλιστα, «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Brad όσο και η Angelina, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».

 Ωστόσο, μια πηγή κοντά στον Pitt είπε στο TMZ: «Ο Brad παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα που προέκυψε και λέει ότι δεν κακοποίησε τα παιδιά του. Είναι λάθος το ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης