Τι και αν όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους σύντομα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η Γιώτα Τριγώνη και ο καλός της Λάζαρος Αγαδάκος, λίγους μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο, όπως φαίνεται, έβαλαν μπρος για το διαζύγιο τους, αφήνοντας άφωνους συγγενείς και φίλους!

Η όμορφη οδοντίατρος που το όνομα της συνδέθηκε κυρίως με εκείνο του Νίκου Αλιάγα (λόγω της δίχρονης, ταραχώδους σχέσης τους) παντρεύτηκε -τελικά- με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα του Περιστερίου, Λάζαρο Αγαδάκο, δύο μόλις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον bon Greque.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ οι νιόπαντροι ετοιμάζονταν – όπως τουλάχιστον νόμιζε ο στενός κύκλος τους- να ξανα-ανέβουν αυτή τη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, έπεσε η «βόμβα» του διαζυγίου τους. Ωστόσο όπως επιμένει η Γιώτα Τριγώνη, «δεν τίθεται θέμα χωρισμού, ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες και πρόκειται πολύ απλά για… παρεξήγηση». Και αυτό γιατί όπως εξήγησε η ίδια στο ένθετο Piazza της εφημερίδας Veto, «ο σύζυγος της καθώς είναι … άπειρος από τον χώρο της showbiz, είπε σε δημοσιογράφους πως χώρισαν προσπαθώντας να απαλλαγεί από τα δημοσιεύματα που ασχολούνταν με την προσωπική τους ζωή. Κάπως έτσι ξεκίνησε όλος αυτός ο ντόρος».

Παρά το γεγονός πάντως ότι η οδοντίατρος διαψεύδει τη φημολογία πως οδεύει προς το διαζύγιο, το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε – διακοπές στη Μύκονο χωρίς τον σύζυγο της, αλλά με τις καλές της φίλες Έλενα Παπαβασιλείου και Σόφη Πασχάλη! Μπασκετμπολίστας… αγνοείται, δηλαδή. Καθώς κάποιες άλλες πληροφορίες τον θέλουν να έχει μαζέψει τα πράγματα του και να έχει ήδη μετακομίσει αλλού.

Πέντε μόλις μήνες από τον γάμο τους και μετά από αρκετές κοινές συνεντεύξεις (που ομολογούσαν τον κεραυνοβόλο έρωτα τους) και ακόμη περισσότερες φωτογραφήσεις, το ζευγάρι αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν να χαράξει χωριστή πορεία. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν άλλος από τα προβλήματα επικοινωνίας και τα καυγαδάκια που το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει καθημερινά καθώς και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της οδοντιάτρου, που την κρατούσαν πολλές ημέρες της εβδομάδας στην Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποδείχτηκε οι διαφορές ήταν ανυπέρβλητες, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να οδηγηθεί στην πρόωρη λύση του γάμου του, η οποία προς το παρόν αποτελεί… μυστικό. Ή τουλάχιστον έτσι επιχειρείται, μέχρι να διευκρινιστεί αν το τέλος είναι οριστικό ή θα γίνει μία δεύτερη προσπάθεια να σωθεί ο γάμος.

Μπορεί βέβαια η Τριγώνη, να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως το «κορίτσι του Νίκου Αλιάγα», όμως η μελαχρινή οδοντίατρος ήταν ήδη διάσημη στους κοσμικούς κύκλους εξαιτίας κυρίως των vip ασθενών της. Ειδικότητα της είναι να φροντίζει για το κατάλευκο χαμόγελό τους, κάτι που από ότι φαίνεται το κάνει καλά, αν κρίνουμε από το μακρύ πελατολόγιο της. Βάνα Μπάρμπα, Έλενα Κουντουρά, Αποστολία Ζώη, Έλενα Ράπτη, Πάνος Κιάμος, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Σπαλιάρας, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που καταφεύγουν σε εκείνη για τις επιστημονικές της συμβουλές. Μάλιστα, τόσο οι τεχνικές που εφαρμόζει όσο και το ιατρείο της, αποπνέουν χολιγουντιανό… αέρα.

Και αυτό γιατί, η όμορφη Γιώτα, έχει σπουδάσει οδοντιατρική σε πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες, ακολουθώντας την επιθυμία του πατέρα της, ο οποίος είναι και αυτός οδοντίατρος στο επάγγελμα, όπως επίσης και τα υπόλοιπα τρία αδέρφια της. Μαζί με τα μέλη της οικογένειας της μάλιστα, έχει δημιουργήσει οδοντιατρικές κλινικές σε Αθήνα αλλά και στην Ελβετία, εκεί όπου την έχουν ανά καιρούς επισκεφθεί celebrities από όλο τον κόσμο. Όπως ο Μικαελ Σουμάχερ, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του ιατρείου της για έναν καθαρισμό, αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, οι οποία ζήτησε τις οδοντιατρικές συμβουλές της γλυκιάς Γιώτας.

Εκτός όμως από την λατρεία της για την αισθητική των δοντιών η Γιώτα Τριγώνη, δεν κρύβει και το πάθος της, για το ισχυρό φύλο. Μεταξύ των ανδρών που έχουν υποκύψει στην γοητεία της όμορφης οδοντιάτρου, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Στέφανο Σαρτίνι και φυσικά ο Νίκος Αλιάγας, με τον οποίο έζησαν ένα δυνατό –και πολυσυζητημένο- έρωτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής παρέας, στην Αθήνα το 2007, και έγιναν ζευγάρι λίγους μήνες αργότερα. Αν και στην αρχή κρατούσαν, σιγήν ιχθύος για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, οι δημόσιες εμφανίσεις που επιβεβαίωναν την αρχή ενός καυτού ειδυλλίου, δεν άργησαν να έρθουν.

Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούσαν στο Παρίσι, με την πρώτη ευκαιρία, «πεταγόταν» στην Ελλάδα, για να δει την αγαπημένη του Γιώτα.

Η είδηση του χωρισμού τους το καλοκαίρι του 2009, έβαλε τέλος στα σενάρια περί γάμου, και το ζευγάρι ακολούθησε πλέον χωριστούς δρόμους. Αν και η φημολογία ότι η εντυπωσιακή Γιώτα ήταν εκείνη που ζήτησε από τον Έλληνα γόη να χωρίσουν, και μάλιστα μέσω e-mail πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η απόφαση πάρθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Νίκο Αλιάγα, αφού οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην γαλλική τηλεόραση δεν του επέτρεπαν να βρίσκεται όσο θα ήθελε στην Ελλάδα.

Πάντως η σέξι οδοντίατρος μόνο… μαύρα δεν τα έβαψε, αφού μέσα στους επόμενους δύο μήνες (!) ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου, με τον μπασκετμπολίστα του Περιστερίου, Λάζαρο Αγαδάκο. Η γνωριμία τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν και μία τυχαία συνάντηση φαίνεται πως «φούντωσε» την φλόγα στην σπίθα που προϋπήρχε. Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας είχε δηλώσει πως «παντρεύτηκε μία γυναίκα που υπεραγαπά και στάθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή στο φοβερό τροχαίο που είχε και το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει την μπασκετική του καριέρα». Ωστόσο, αν επαληθευτούν οι φήμες που η ίδια επιμένει να διαψεύδει, ο έρωτας τους.. τελείωσε νωρίς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης