Από το alexiadistrifon.blogspot.gr:

Τα όσα ακούει και βλέπει ο πολίτης ειδικά την περίοδο αυτή, από μία κατηγορία ΜΜΕ και δημοσιογράφων, ξεπερνά σίγουρα κάθε προηγούμενο και κάθε εκτίμηση για το που μπορεί να εκπέσει το μνημονιακό σύστημα εξουσίας. Πανικόβλητοι μπροστά στη λαϊκή οργή και στο ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ γι΄αυτούς γεγονός, να εκφραστεί ο πολίτης με την ψήφο του, έχουν οδηγηθεί σε παραλήρημα καταστροφολογίας και πανικού, που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι σκηνοθέτες αντίστοιχων ταινιών. Έξω και πέρα από κάθε έννοια δεοντολογίας, πληροφόρησης, ουδετερότητας κλπ με φανατισμό προπαγανδίζουν, λένε ψέματα, διογκώνουν, αποκρύπτουν, διαστρεβλώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΟΝΟ έκπληξη δεν πρέπει να μας δημιουργεί η στάση τους. Φυσικά το μέγεθος και η ένταση εντυπωσιάζει , αλλά το “σύστημα” καταλαβαίνει ότι η στιγμή είναι κρίσιμη. Και αξιοποιεί με τον πιο έξυπνο τρόπο υπαρκτά λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις, αδύναμες (για τα δεδομένα των ΜΜΕ) παρουσίες κλπ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά μπορεί να κερδηθεί. Η εμπειρία από περιοδείες σε δημόσιες υπηρεσίες, δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που ρωτά – αγωνιά – ανησυχεί αλλά μόλις του εξηγήσεις την πραγματικότητα και τι (και ποιοι φυσικά) κρύβεται πίσω από το ΝΑΙ, παίρνει ανάσα και χαμογελά. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ.

Τις δύσκολες τούτες ώρες, είναι αναγκαίο να επιστρατευθεί κάθε πολίτης και να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα, στη συστημική επίθεση που δέχεται ο λαός. Στην προσπάθειά μου να συμβάλω και εγώ με την παρουσία σε ΜΜΕ στον αγώνα αυτό, εμφανίστηκα σήμερα 2.7.2015 στην πρωινή εκπομπή του ALPHA TV .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησα να διατυπώσω ευγενικά και ήρεμα την άποψη μου και …………. έγινε χαμός! Ο παρουσιαστής κυριολεκτικά βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και προχώρησε σε βαρύτατες προσωπικές επιθέσεις, βρισιές, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Με την γνωστή μέθοδο των συνεχών διακοπών, των ανακριτικών ερωτήσεων, με πάθος, ένταση και προσβλητικό τρόπο, επιτέθηκε σε κάποιον, επειδή υποστήριζε κάτι διαφορετικό. Ευτυχώς τα αντίστοιχα μαθήματα από τον κ. Άρη και τον κ. Μπάμπη (τα καθαρόαιμα του συστήματος) και τον κ. Άδωνι (φανατικό λάτρη της αρχαιοελληνικής ευγένειας και της χριστιανικής αγάπης) από προηγούμενα επεισόδια, με βοήθησαν να υπομένω και να προσπαθήσω για το καλύτερο.

Νομίζω ότι μετά την κρίσιμη μάχη της Κυριακής, οι ίδιοι οι Δημοσιογράφοι και τα όργανα τους πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με την κατάντια κάποιων, που λερώνουν όλο τον κλάδο τους.

Δείτε το video εδώ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης