Ξεχωριστές ομιλίες από επιτυχημένους επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δέκα ομάδες που συμμετέχουν στο ολοκληρωμένο τρίμηνο συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, COSMOTE StartUp, αλλά και το ευρύ κοινό.

Τα «Spark Talks» πραγματοποιούνται στο χώρο της OTEAcademy. Την Παρασκευή 21/2 στις 18.00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Filip Drimalka, που έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες της Τσεχίας και θα δώσει συμβουλές σε όσους θέλουν να κάνουν το δικό τους start up, καθώς και ο Luka Sučić από την Πολωνία, που έχει ιδρύσει πολλά start ups και ανήκει πλέον στο hub:raum, ένα εκκολαπτήριο νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται σε 3 ευρωπαϊκές χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τις ομάδες του προγράμματος, είκοσι επιπλέον άτομα, για κάθε «Spark Talk», έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομιλίες των καταξιωμένων επιχειρηματιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους, μέσω κλήρωσης, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στο Facebook fan page της COSMOTE.

Την αυλαία των ομιλιών είχε ανοίξει ο Θωμάς Δούζης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του διάσημου start up, Ergon, που έχει ταυτιστεί διεθνώς με την ελληνική γαστρονομία και ακολούθησε ο Απόστολος Αποστολάκης, συνιδρυτής των e-shop.gr, e-food.gr, doctoranytime.gr και του Openfund, του πρώτου seed investing fund στη Νότια Ευρώπη, το οποίο χρηματοδότησε νέα start ups, μεταξύ των οποίων και το Taxibeat.com.

Το COSMOTE StartUp, 4η ενέργεια του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ», δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας Found.ation και την OTEAcademy, με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της νέας επιχειρηματικότητας. Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα βιώσιμο business plan που θα παρουσιαστεί σε ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης