Πρόσωπα της επικαιρότητας, λαμπεροί καλεσμένοι, κοινωνικά ρεπορτάζ, έρευνες, αποκλειστικότητες αλλά και παρασκήνιο. Τα δίνουν όλα στη μάχη των 19.00 αλλά και των 20.00 με στόχο…φυσικά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτή τη μάχη, όπως και σε κάθε μάχη υπάρχουν οι κερδισμένοι και οι χαμένοι.

Οι αριθμοί λοιπόν έχουν δείξει μέχρι στιγμής πως στη ζώνη των 19.00 παραμένει κυρίαρχος στο σύνολο του κοινού ο ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολαου να συγκεντρώνει υψηλότερα νούμερα σε σχέση με τον αντίπλαλό του, Αντώνη Στρόιτερ στον ALPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η κόντρα είναι πολύ σκληρή, ο Χατζηνικολάου φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει τη μάχη αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι εχθές η τηλεθέαση του δελτίου στον ΑΝΤ1 έφτασε το 23,7%, ενώ το δελτίο του ΑLPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 17,5%.

Αντίθετα στα δυναμικά κοινά όμως προηγείται σταθερά το δελτίο του ALPHA που εχθές τερμάτισε στο 18,7% και ακολούθησε σε μεγάλη απόσταση το δελτίο του ΑΝΤ1 στο 11,1%.

Δυναμικά ξεκίνησε η Σία Κοσιώνη

Δυναμικά ξεκίνησε η Σία Κοσιώνη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ να παίρνει την πρωτιά από το STAR, αλλάζοντας μάλιστα και ώρα. Η Σία λοιπόν κατάφερε να τερματίσει πρώτη συγκεντρώνοντας 13,8% στο σύνολο, έναντι του δελτίου ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα που βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 12,5%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι εδώ όμως παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο το οποίο το συναντάμε στην κόντρα ANT1 – ALPHA. Στα νεανικά κοινά προηγήθηκε το δελτίο του STAR με 12,5% και ακολούθησε το δελτίο του ΣΚΑΙ με 8,5%.

Άπατο το δελτίο του Ευαγγελάτου – Τον πέρασε και η ΕΡΤ

Αν και άλλαξε ξαφνικά την ώρα έναρξης (λογικό λόγω ανταγωνισμού), το Live News του Ευαγγελάτου που αρχίζει πια στις 20.45 πήγε άπατο. Οι ειδήσεις του «Ε» κυμάνθηκαν μεταξύ 2,1% και 3.1% – Λίγο πιο πάνω η ΕΡΤ με 3,8%. Αυτό λοιπόν δείχνει ότι μάλλον η επιλογή της ώρας δεν κατάφερε να προσελκύσει τηλεοπτικό κοινό, αφού η ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Ανδριάννα Παρασκευοπούλου κέρδισε τη μάχη. Σημειώνεται πως από την επόμενη εβδομάδα τη σκυτάλη παρουσίασης του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ παίρνει ο δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης