Ανάσα για τους πολίτες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς όπως όλα δείχνουν μεγάλο μέρος των επιδομάτων και των συντάξεων θα δοθεί εντός… χρονοδιαγράμματος ή και νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάσα για τους πολίτες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς όπως όλα δείχνουν μεγάλο μέρος των επιδομάτων και των συντάξεων θα δοθεί εντός χρονοδιαγράμματοςΉδη το zougla.gr είχε ενημερώσει πως από τον ΟΓΑ καταβάλλονταν συντονισμένες προσπάθειες για την καταβολή στις δικαιούχες οικογένειες της τέταρτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων.

Η διεύθυνση έχει προχωρήσει σε επανέλεγχο 60.000 αιτήσεων δηλώσεων Α21, ενώ όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν προηγούμενες δόσεις μπορούν μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oga.gr να ενημερώνονται για την πορεία των δηλώσεων τους.

Αναλυτικά, για την καταβολή των επιδομάτων και των συντάξεων εντός του τρέχοντος μηνός προβλέπονται τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Tην Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα δοθεί στους ανέργους το δώρο του ΟΑΕΔ.

– Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου.

– Οι συντάξεις όλων των ασφαλιστικών ταμείων θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου.

– Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ υπάρχει ενδεχόμενο να πιστωθούν στους δικαιούχους πριν από την Πρωτοχρονιά αντί για τα μέσα Ιανουαρίου.

– Η δ΄ δόση του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων) ενδεχομένως να δοθεί μεταξύ 22 και 29 Δεκεμβρίου.

– Η επόμενη δόση της επιδότησης σίτισης και ενοικίου θα δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα. Η επιδότηση σίτισης είναι από 70 έως 220 ευρώ ανά δικαιούχο και έως τώρα έχει δοθεί σε 145.333 πολίτες. Η επιδότηση ενοικίου χορηγήθηκε έως τώρα σε 13.064 δικαιούχους.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης