Σκούρα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Κίνδυνος υπάρχει να πάρει την πρόκριση σήμερα στην Αυστρία. Η ζημιά! Μιλάμε σοβαρά.

Μία παρένθεση. Στην οπαδική ατζέντα των παλιών αεκτζήδων, μιλάμε για τη δεκαετία ’50, είχε μπει πολύ έντονα η τότε θρυλική Αούστρια Βιέννης. Γενικά, για τους Έλληνες η Αούστρια ήταν μετά τον πόλεμο κάτι σαν την Μάντσεστερ και την Ρεάλ στα κατοπινά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαν ξεκινήσει καλά- καλά τα κύπελλα Ευρώπης και η Αούστρια, έλεγες το όνομά της και εννοούσες μεγάλη μπάλα, ερχόταν Πάσχα και Χριστούγεννα να παίξει με το ΠΟΚ, δηλαδή Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Σήμερα με τη βιομηχανοποίηση του ποδοσφαίρου και την εμπορευματοποίηση του η άλλοτε κραταιά Αούστρια πέρασε στα αζήτητα, έχασε και το πρωτεία στην Αυστρία.

Τέλος παρενθέσεως. Η ΑΕΚ θέλει πρωτάθλημα. Ε, δεν γίνεται αυτό ούτε με σφαίρες αν προκριθεί απόψε. Ο Χιμένεθ για πάρτη του κυνηγάει το πρωτάθλημα και γι’ αυτό έχει ξεζουμίσει τους 13-14 παίκτες της ΑΕΚ. Όλο οι ίδιοι παίζουν. Πώς να αντέξουν και πρωτάθλημα και Ευρώπη;

Και οι παίκτες σαν σωστοί καριερίστες βάζουν πάνω από το πρωτάθλημα την Ευρώπη. Περισσότερους πόντους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τους δίνει μία διάκριση στο γιουρόπα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ τι λέει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μη λέμε πολλά. Δεν είναι απλά ρίσκο, είναι καταδίκη για την ΑΕΚ, αν κλέψει από τους βιολετί την πρόκριση. Πρόβλεψη; Περνάει η ΑΕΚ.

………………………………………
Μελισσανίδης, από το μείον τίποτα ο αυτοδίδακτος Κοκκινιώτης, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης