Κόντεψε να τους σκάσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Στέλιος Στασινόπουλος μέχρι να αρχίσει να… κελαηδεί και να πάει στην ουσία του θέματος και να περιγράψει το χορό των εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής.

«Δεν είμαστε εισπρακτικός μηχανισμός, εμείς κάνουμε τους ελέγχους κι από κει και πέρα άλλοι είναι οι αρμόδιοι για τα υπόλοιπα» επανέλαβε πολλές φορές ενώπιον των Βουλευτών ο Στέλιος Στασινόπουλος κάνοντας ακόμα και τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να βγουν από τα ρούχα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα είναι δυνατόν εγώ να είμαι αναγκασμένος να ψηφίσω να κόψουν δέκα ευρώ από το συνταξιούχο και να ακούω να γυρνάνε εδώ και κει εκατομμύρια; Από περιέργεια και μόνο έπρεπε να ρωτήσετε ως γραμματέας να πείτε και σε μας και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Να το πούμε εμείς ,αλλά ενημερώστε μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση σας από περιέργεια και μόνο θα ρωτούσα τι εισέπραξε το κράτος» ρώτησε τον Ειδικό Γραμματέα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η ερώτηση του Βουλευτή χτύπησε την ευαίσθητη χορδή του Ειδικού Γραμματέα που άρχισε να μιλάει για το έργο του ΣΔΟΕ αποκαλύπτοντας πως από 266 περιπτώσεις αναμένονται έσοδα που αγγίζουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα ο κύριος Στασινόπουλος είπε ακόμη πως σε έλεγχο που έγινε σε 52 αγρότες διαπιστώθηκαν παραβάσεις επιστροφής ΦΠΑ και επιδοτήσεων που θα φέρουν προσδοκώμενα έσοδα 54 εκατομμύρια ευρώ. Από 18 δικηγόρους τα προσδοκώμενα έσοδα ανέρχονται στα 23 εκατομμύρια Ευρώ , ενώ από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αναμένονται έσοδα ύψους 23 εκατομμυρίων Ευρώ. Από το Πόθεν Έσχες 7 φυσικών προσώπων τα προσδοκώμενα έσοδα φτάνουν τα 8 εκατομμύρια Ευρώ και από δύο καλλιτέχνες τα προσδοκώμενα έσοδα αγγίζουν τα 4,2 εκατομμύρια Ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης