Ο Justin Jedlica προέρχεται από αυστηρή καθολική οικογένεια, αυτός όμως από μικρός προτιμούσε τις τέχνες, τη πολυτέλεια και τις διασημότητες-στοιχεία που διαμόρφωσαν και την αισθητική του αντίληψη.

Ινδάλματά του υπήρξαν μεταξύ άλλων ο Μάικλ Τζάκσον και ο Δαυίδ του Μικελάντζελο. Διόλου παράξενο λοιπόν που στα 17 του ζήτησε από τους γονείς του την άδεια να κάνει πλαστική εγχείριση στη μύτη. Οι δικοί του αρνήθηκαν, αλλά ο ίδιος μόλις έκλεισε τα 18 πραγματοποίησε την πρώτη μιας μακράς σειράς επεμβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως παραδέχεται, ποτέ δεν του άρεσε η εμφάνισή του και πάντοτε προσπαθούσε να βελτιώνει τεχνητά στον υπολογιστή τις διάφορες φωτογραφίες που έβγαζε. Στην παρατήρηση πολλών πως μοιάζει με τον Κεν, ο Justin δε δείχνει να προσβάλλεται-το αντίθετο μάλιστα έκανε μια σειρά από πλαστικές, 128 το σύνολο, για να μπορεί να μοιάσει όλο και πιο πολύ στον φίλο της Barbie.  Άλλωστε όπως λέει κι ο ίδιος, είναι στις προθέσεις του να αποκτήσει εμφάνιση που παραπέμπει σε ένα στιλ υπερ-στιλιζαρισμένο, σχεδόν καρτουνίστικο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης