Κεφαλονιά: Ακυρώθηκε τουρνουά μπάσκετ γιατί δεν υπήρχε... μπασκέτα

Κεφαλονιά: Ακυρώθηκε τουρνουά μπάσκετ γιατί δεν υπήρχε... μπασκέτα
Μεγάλα είναι τα ερωτηματικά και οι απορίες που προκύπτουν από την ακύρωση του Τουρνουά Beach & Street Basketball, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή του Κώστα Τσαρτσαρή και δύο ακόμη Ελλήνων διεθνών μπασκετμπολιστών.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Κεφαλλήνες», του οποίου ηγείται ο πρώην πολίστας και αρχηγός του ΝΟΑ, Γιώργος Κατσιγιάννης, ζήτησε από την ΚΕΔΗΚΕ δύο μπασκέτες, έτσι ώστε αυτές να τοποθετηθούν στο χώρο απέναντι από το κατάστημα «Σταμούλης», όπου θα διεξαγόταν το τουρνουά 3on3 με τη συμμετοχή των τριών διεθνών μπασκετμπολιστών.

Όπως όμως αναφέρει ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος στο ρεπορτάζ του στο efimeridakefalonia.gr από το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου δεν κατέστη δυνατόν να χρησιμοποιηθούν οι δύο μπασκέτες, αφού η μία εξ αυτών έχει σπάσει από τον Φεβρουάριο και δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελου Κωνσταντάκη, η μπασκέτα έσπασε μετά από χρήση του ΑΣΚ και τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Κατσιγιάννης, σύμφωνα με όσα μας είπαν ζητήθηκε από τον ΑΣΚ μια μπασκέτα για μερικές ώρες για να διεξαχθεί το τουρνουά.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Γ.Γ. του ΑΣΚ, Θανάση Μουίκη, το Δ.Σ. του Συλλόγου, αφού αρνήθηκε ότι ο ΑΣΚ ευθύνεται για το σπάσιμο της μπασκέτας επισημάνθηκε ότι δεν μπορούσε να δοθεί η μπασκέτα, μια και πίσω από το τουρνουά αυτό βρισκόταν άτομο, το οποίο επί δύο χρόνια κατηγορεί τον ΑΣΚ και την διοίκησή του.

Η άλλη λύση ήταν να έρθουν δύο μπασκέτες από το κλειστό του Ληξουρίου και φάνηκε ότι το πρόβλημα θα λύνονταν, ωστόσο και πάλι δεν βρέθηκε λύση, αφού δεν υπήρχε υπάλληλος του Δήμου-ΚΕΔΗΚΕ για να ανοίξει το κλειστό και να παραδώσει τις δύο μπασκέτες στους διοργανωτές. Ο Αντιδήμαρχος Παλλικής, Γιώργος Κατσιβέλης, δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα και έτσι το τουρνουά ακυρώθηκε.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017, 14:24